logodave

 

Audi A8L

Deze Audi A8 is een plaatje om te zien. Een full options limousine die erg imposant oogt. De staat van de lak en het interieur kon wel een upgrade gebruiken. Dat is goed gekomen! De lak is in verschillende fases gereinigd, gekleid en nauwkeurig gepolijst. Als bescherming is gekozen voor een coating van Gyeon. Zeer goede duurzaamheid en zelfreinigende eigenschappen. De ramen zijn rondom voorzien van een waterafstotende glascoating.

Ook de velgen zijn uitgebreid aangepakt. Deze bleken echter veel vlekken te bevatten die in de toplaag van de lak zaten. Gekozen om alle velgen uitgebreid te polijsten en te voorzien van een coating. Hierdoor zijn ze niet alleen weer zeer mooi geworden maar ook langdurig beschermd tegen weersinvloeden.

Het interieur is in deze auto ook behoorlijk aangepakt. Alle kunstofdelen zijn gereinigd, ontstoft en beschermd. Het lederen interieur is diepgereinigd en beschermd met lederbescherming van Gyeon. Tijdrovende klus maar zorgt voor een mooie matte afwerking en langdurige bescherming tegen vuil. Een videoverslag van deze behandeling is hieronder te zien. Niet alle stappen van de behandeling zijn in deze video weergegeven.