logodave

 

BMW 325i

Deze BMW was in goede staat. Weinig defecten of echte beschadigingen. Lichte swirls op met name de liggende delen en enkele plekjes die gewoon wat extra aandacht nodig hadden. De auto is meerdere malen gereinigd met verschillende reinigers en daarna uitvoerig gekleid. Hier bleek toch behoorlijk wat vervuiling van de lak te komen. Gezien de kleur op de klei waarschijnlijk afkomstig van boomsappen.

De auto is in twee stappen gepolijst en daarna uitgebreid ontvet. Als bescherming is gekozen voor Gyeon CanCoat: een duurzame coating op SiO2-basis. Deze quartz coating heeft een standtijd van 6+ maanden. De auto heeft hiervan twee lagen gekregen voor optimale dekking. Deze bescherming is afgetopt met Gyeon Cure om de coating veilig te laten uitharden zonder invloed van vocht/vuil.

Het interieur is gereinigd, ontvet en de kunststofdelen hebben een matglans dressing gekregen. De velgen (inclusief de winterset) zijn gereingd, ontdaan van vliegroest en beschermd met Collinite 476S een duurzame pastewax.