logodave

 

Reviews

Dré Coolen
Beste Dave,
Dank je wel voor het “detailen” van mijn bijna 5 jaar oude zwarte Toyota Prius. Na jouw behandeling is het betere kraswerk nu verdwenen als sneeuw voor de zon. Chapeau!


Elisangela

Dave is a supertalented professional, it is delightful to see how his eyes light up when he talks about cars!

I am definitely in love with my SMART forfour :-)  You're simply the best and I totally recommend your work! WELL DONE DUDE!!!


Chris Knooren

Geweldig werk met de Cupra! Hij ziet er gewoon uit als nieuw. 

Had in eerst instantie niet de gedachte dat zo een verzorging van de auto zo veel uitmaakt, maar als je dan het resultaat ziet...

Thanks man, top werk!


Ozeas Farias Luna

Beste Dave, 

Dank je wel voor de behandeling van mijn Opel Astra G station. De rode lak was na vier jaar dof geworden, maar hij is weer als nieuw! Wat een poetsbeurt door een professional al niet kan doen! Roder had zelfs de fabriek hem niet kunnen maken.

Een fantastisch resultaat! De auto ziet er weer uit als nieuw van binnen en van buiten.... Ik kan het een ieder aanbevelen die zuinig is op zijn/haar auto.

groeten Ozeas


Stefanie van Ooijen

Oogverblindend mooi is mijn bolide weer, alsof hij spiksplinter nieuw is. Supergoed werk geleverd.

De kras op de zijkant is verdwenen als sneeuw voor de zon en ook de ronde krassen van het verkeerde wassen zijn niet meer terug te vinden. Zelf nu ook wat spullen aangeschaft en a.s. zaterdag ermee aan de slag. Super tevreden dus en inderdaad echt een aanrader!

Complimenten aan Dave voor het geleverde werk!


F.A. Medeiros

Mr. Hendriks made a wonderful job. I couldn’t recognize my car (Toyota Verso 2010); it was almost the same as I bought 2 years ago!

I strongly recommend for everybody that needs to renew the car.


Tom Kalkman

Ik heb mijn Citroën C2 (foto) bij Dave langs gebracht. Ondanks het feit dat deze geen uitgebreide behandeling heeft gehad ben ik zeer tevreden met het resultaat! Vooral de glans op m'n auto is super mooi! Ziet er weer uit als nieuw!

Inmiddels zelf ook spullen aangeschaft om m'n auto zelf te onderhouden. Ik ben er zo mee klaar en het is leuk om je eigen auto er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Laatst ook de binnenkant gedaan. Ziet er super uit. Echte aanrader!!


Nick Bemelmans

Het lakwerk van mijn 8 jaar oude Mercedes heeft al veel te verduren gehad door de weersinvloeden en verkeerde wasmethoden (veel krassen). Die gaan er allemaal uit luidde het met volle overtuiging bij Dave.

Na de totale behandeling die Dave heeft uitgevoerd kon ik mijn ogen bijna niet geloven. Het lakwerk is 90% krasvrij en heeft een oogverblindende glans. Het is alweer een paar maandjes geleden. De behandeling is heel duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Echt voor iedereen aan te bevelen.

Geweldig mooi werk Dave!