logodave

 

Porsche 911 Targa

Deze prachtige Porsche 911 Targa (type 993) was altijd netjes onderhouden. Het aantal krasjes en defecten was beperkt en goed te herstellen. De auto is meermaals gewassen met reinigers en een ph-neutrale shampoo en daarna uitvoerig gekleid. De vervuiling viel mee. Nadat de auto opnieuw is gewassen en gedroogd, zijn alle kunststoffen en rubbers afgetaped om vervuiling en beschadigingen bij het polijsten te voorkomen. Het plaatwerk is eerst met een medium compound gepolijst. De meeste defecten verdwenen hiermee als sneeuw voor de zon. De auto is daarna met een fijne polish tot hoogglans gepolijst.

Na het tweemaal volledig onvetten is de auto voorzien van een wax van Collinite. Als basis is de Collinite 476S gebruikt; een zeer duurzame hybride paste-wax die een goede basis vormt voor een topwax. De auto heeft na het volledig curen nog een laag Collinite 915 gekregen. De liggende delen zelfs 2. Een erg mooie wax met een hoog gehalte Carnauba voor een prachtige finish en duurzaamheid.

Rubbers en trims zijn, na het uitvoerig reinigen, voorzien van een vuil- en watersafstotende dressing op petroleumbasis. De ramen hebben ook een waterafstotende coating gekregen. Plaatjes spreken voor zich...