logodave

 

Volvo Amazone

Deze prachtige Volvo Amazone had veel aandacht nodig. Enerzijds betreft het een auto die al op leeftijd was en anderszijds omdat niet alle lakherstel even goed uitgevoerd was. Originele lak en stukken bijgewerkt met een spuitbus wisselden elkaar af. Ondanks dat, een prachtige auto in een mooie kleur met veel oog voor details die voor een extra uitdaging zorgden.

De auto is nauwkerig gewassen en gekleid. Daar kwam erg veel vervuiiling en hars van af. Dat zat er blijkbaar al heel erg lang op want het was een enorme klus om al deze kleine plekjes te verwijderen. Ook gaf de blauwe lak erg af op de plekken waar geen blanke lak bij herstel was gebruikt. Hierna is de auto in twee stappen voorzichtig gepolijst. Als bescherming is gekozen voor een synthetische coating met een lange standtijd. Het chroom is met een chemische polish gereinigd en voorzien van een sealant.

De metalen wieldoppen zijn met een fijne gradatie staalwol gereinigd en alle resterende lak is verwijderd. Daarna zijn deze tot hoogglans geplijst en ook voorzien van een sealant.

Deze Volvo wordt ingezet bij braderiën, evenementen etc als 'Smaakvolvo' voor de lekkerste koffie op locatie. Voor meer info: http://smaakvolvo.nl/